Nedan visar vi våra pågående projekt. 

 

2-plans hus i Holsby

I Holsby utanför Vetlanda har familjens äldre hus rivits och nu fixas tomten för kommande stomleverans. Spännande och roligt att få följa familjen som väljer att bygga nytt på landsbygden.

Fritidsboende på Öland

Vi startar 2023 med montering av Villa Samuelsson. Innan jul revs det befintliga huset för att nu resa upp ett nytt, fint enplans hus.

Rivning & grundarbete

Kolstad
Vi avslutar 2022 med rivning av en sommarstuga på Öland och förbereder för leverans i Januari. Vi vill önska alla en God Jul & ett gott nytt år!

Veckans stomresning på Himlabackarna, Vetlanda. 2-plans hus med carport.

En-plans villa i Nybro

Veckans leverans gick till Nybro där kunden valt ett stort en-plans hus med fina detaljer. När stommen är rest lämnar vi nu över till snickarna. Är ni i byggtankar, tveka inte att höra av er!

Förråd efter kundens önskemål

Vi levererar hus i alla storlekar och för oss är det viktigt att kunden får precis efter sina önskemål. Här levererar vi ett mindre och smalt förråd i Köpingsvik.

Villa Kolstad, Öland 3

Kolstad är ett attraktiv område på Öland. Tjs hus har förmånen att fått leverera många hus och fler är det under process. Är ni i byggtankar och har vägar förbi är ni mer än välkommen att titta på husen. Våren 2022

Villa Grennborg

Villa Grennborg är ett lantligt hus med vackra detaljer. På sin sjönära tomt utanför Vetlanda byggde paret Grennborg sin villa. Deras val av detaljer gör huset så speciellt.

Stuga i Skåne

Liten mysig stuga i SkåneVi bygger bygger även attefallshus, friggebodar och bastu m m.

Villa Kolstad, Öland 3

Kolstad är ett attraktiv område på Öland. Tjs hus har förmånen att fått leverera många hus och fler är det under under process. Är ni i byggtankar och har vägar förbi är ni mer än välkommen att titta på husen.

Fritidshus Öland nr 3

Kolstad nr 3Mitt i farten, det beskriver Allsidig Byggtjänst i Vetlanda mycket väl. Tj:s samarbetspartner och kollega sedan många år.

Flerbostadshus i Norge

Vi har levererat ett flertal flerbostadshus till Norge under flera år.
Finns intresse för att bygga ett flerbostadshus i en av Europas starkaste ekonomier? Tveka då inte att ta kontakt med oss, vi har både kunskapen och erfarenheten.

Flerbostadshus på Gökgatan

Under hösten 2017 började vi bygga ett flerbostadshus på Gökgatan i Vetlanda.
Det beräknas stå klart under början av 2018
Här är taket äntligen på plats vilket skänker lite lugn för snickarna.
Intresserad av ny lägenhet?
  • Kontakta oss gärna för mer information här.

Fritidshus Öland nr 1

Vill ni bygga på solen och vindarnas ö? Vi har byggt fritidshus pä Ölande i över 20 år.
Vi bygger allt i så kallade storblock från fabrik och tar om ni önskar hand om totalentreprenaden för bygget av ert fritidshus.